Hot On Kiss

Liviu Teodorescu și Manuel Riva, teribil de sinceri la Kiss Kiss in the Mix: „Mai avem încă trei piese în lucru”

Liviu Teodorescu și Manuel Riva au spus totul despre #Muzele lor, la Kiss Kiss in the Mix!

Liviu Teodorescu și Manuel Riva au făcut echipă de curând pentru piesa „Muzele”, al cărei videoclip oficial se va lansa joi pe YouTube. Însă până atunci, băieții au venit la Kiss Kiss in the Mix să ne povestească mai multe despre piesă, dezvăluindu-ne că au ajuns să colaboreze, fiind îndemnați chiar de soția lui Manuel Riva.

„Noi am făcut piesa asta, am fost șocați de ce a ieșit, și am zis că mai trebuie să lucrăm împreună. Așa că mai avem trei piese în lucru” a spus Liviu Teodorescu.

Pe lângă muzică, cei doi artiști s-au ocupat și cu alte hobby-uri în pandemie, dezvăluind că au devenit pasionați de fotografie.

„Am învățat să folosesc drona. Am și eu acum un skill comun cu OLiX. Mi-am luat drona în pandemie și pur și simplu sunt obsedat de ea”, a dezvăluit Liviu Teodorescu.

M-am jucat și eu puțin pe foto, pe editare foto și video. Așa că pot spune că în pandemie am învățat ceva nou. Sau mai bine zis ceva ce nu am îndrăznit să fac până acum”, a spus Manuel Riva.

Dacă nu ai apucat să îi asculți pe Liviu Teodorescu și Manuel Riva la Kiss Kiss in the Mix, găsești interviul lor mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.