Cool Stuff

Așa ipostază! Actorul român Sebastian Stan a arătat aproape tot fanelor de pe Instagram

Sebastian Stan știe cum să promoveze un film și cum să atragă atenția pe Instagram.

Sebastian Stan știe cum să promoveze un film și cum să atragă atenția pe Instagram. Celebrul român de la Hollywood a publicat recent o fotografie pe profilul său de Instagram, în care apare dezbrăcat, fiind acoperit doar de un hanorac. Fotografia a fost realizată în timpul iernii, cel mai probabil în perioada sărbătorilor, ținând cont de ghirlandele cu luminițe care apar în imagine.

MONDAY, filmul. Se lansează vinerea aceasta, pe 16 aprilie. Când am spus că am dat tot, chiar am făcut-o”, a scris Sebastian Stan în descrierea fotografiei.

Între timp, o parte dintre internauții care au văzut fotografia s-au distrat pe cinste și i-au lăsat câteva comentarii amuzante lui Sebastian Stan.

„O să fie arestat pentru asta, pentru că a omorât toate domnișoarele cu această poză”, „Domnule, mama are cont pe aplicația asta”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Deși fanii actorului sunt obișnuiți să îl vadă pe acesta în costumul său de super-erou din seria „Avengers” și „Captain America”, de data aceasta, Sebastian Stan a renunțat la super-puteri și s-a reorientat către un film romantic. Acțiunea din filmul „Monday” se petrece în Grecia, iar alături de Sebastian Stan o vom vedea pe Denise Gough, cei doi formând un cuplu atipic.

„Acest film vorbește despre lucrurile pe care de multe ori le uităm și de care ar trebui să ne amintim. Cum ar fi conexiunea umană? Să riscăm pentru o șansă? Poate credeți că știți deja ce înseamnă asta, dar de fapt nu știți nimic. Sau poate că sunteți doar speriați. În orice caz, vă invit să urmăriți doi oameni care încearcă din răsputeri să fie cât mai buni într-o relație”, a scris Sebastian Stan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.