Cool Stuff

Macaulay Culkin, tătic pentru prima oară. Ce semnificaţie are numele ales de actor pentru fiul său

Macaulay Culkin și iubita lui, Brenda Song, au devenit părinți pentru prima dată!

Macaulay Culkin trăiește clipe de neuitat! Actorul din „Home Alone” și iubita sa, Brenda Song, au devenit părinţi pentru prima dată. Fiul celor doi a venit pe lume la Los Angeles, pe 5 aprilie și sunt mai fericiți ca oricând, potrivit Esquire.

Brenda şi Macaulay s-au întâlnit în 2017 pe platourile de filmare ale producţiei „Changeland”, dar au o relaţie discretă. Nici despre acest eveniment nu au oferit prea multe detalii, dar totul s-a schimbat în momentul în care şi-au ţinut pentru prima oară bebeluşul în braţe.

De asemenea, numele ales este cu adevărat special și are o încărcătură emoțională pentru actor. Starul din „Home Alone”, și-a dorit să-i aducă un omagiu surorii sale. Dakota a murit în 2008, la vârsta de 29 de ani, în urma unui accident rutier.

Macaulay şi Brenda nu au vorbit despre existenţa acestei sarcini, dar şi-au făcut publică dorinţa de a întemeia o familie împreună. „Exersăm mult. Facem ca timpul să funcţioneze, pentru că nimic nu te aprinde mai mult decât atunci când doamna ta intră în cameră şi îţi spune: „Dragule, eu ovulez!”, spunea actorul într-un interviu.

Brenda este, de asemenea, foarte fericită alături de partenerul ei. „Nu poţi să fii în preajma lui şi să nu fii fericit. Oamenii nu îşi dau seama cât de incredibil de amabil, loial, dulce şi inteligent este”, mărturisea aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.