Kiss Music News

Amna, internată în spital după ce a fost depistată cu coronavirus. Cum se simte artista acum!

Amna, doborâtă de oboseală după ce a fost diagnosticată cu coronavirus.

În urmă cu aproximativ 10 zile, Amna a fost diagnosticată cu coronavirus și încă se confruntă cu problemele create de acest virus. Mai mult, din cauza simptomelor supărătoare, a fost nevoită să se interneze.

Prin intermediul unor InstaStories, ea le-a povestit fanilor că se află în a opta zi de boală, dar i-a asigurat că se simte mai bine. Totuși, solista încă acuză stări de oboseală și a declarat că în ultimele zile s-a ridicat cu greu din pat.

„Mă bucur mult că sunt aici în momentul ăsta şi că pot sta de vorbă cu voi, pentru că nu am avut pic de energie zilele astea şi am fost mai mult în pat decât în picioare şi e prima zi în care respir fără picături. Sunt foarte mândră de chestia asta. Credeam că o să rămân cu picături toată viaţa mea. Sunt în a opta zi de COVID şi oboseala mă termină în momentul de faţă, dar faţă de stările pe care le-am avut, nici nu mai contează, sunt sigură că o să fie bine”, a spus Amna pe o reţea de socializare.

„Tot voi mi-aţi spus că a opta şi a noua zi pot fi un pic mai grele, pentru că se poate schimba situaţia brusc. Momentan, nu sunt motive de îngrijorare. Vă mulţumesc din tot sulfetul pentru toate mesajele minunate pe care mi le-aţi dat de încurajare. Toată energia voastră bună a ajuns în sufletul meu şi mi-a dat forţă să pot să mă pun pe picioare”, a mai adăugat ea.

Între timp, aceasta a revenit și cu o postare pe Instagram, în care îi anunță pe urmăritori săi îngrijorați că se simte din ce în ce mai bine. „Cu vitaminele si laptopul langa mine. Prima zi in care pot sa lucrez”, a scris ea în descriere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.