Kiss Music News

Îţi mai aminteşti de Radu Almăşan, solistul trupei Bosquito? Ce mai face și cum arată artistul acum!

Radu Almășan s-a întors în România și continuă să facă muzică.

Cine nu a fredonat cel puțin o dată „Două mâini în taină s-au întâlnit/Buzele mai apoi s-au daruit”? Alături de trupa Bosquito, Radu Almăşan a adus un nou val în muzica românească și a reușit să cucerească publicul cu piesele sale.

Deși la acea vreme, trupa urca vertiginos în topuri şi avea mare success, solistul a decis să părăsească țara. Soția sa, Delia, alături de care artistul era încă din vremea liceului, l-a susținut, așa că cei doi s-au mutat tocmai peste ocean în SUA.

Lucrurile nu au mers așa cum se aștepta, și după doar cinci ani petrecuți acolo, Radu Almășan s-a întors în România și în peisajul muzical autohton. Totuși, indiferent unde l-a purtat viața, el a continuat să facă muzică.

De atunci, și în viața personală au avut loc schimbări. Între timp, solistul s-a despărțit de iubita sa și după câțiva ani în care a ales să fie singur, acum are o nouă relație. Mai mult, cei doi au și planuri de nuntă. La începutul acestui an, ei s-au logodit, la 8 ani de la divorțul artistului. 

În cea mai recentă apariție televizată a sa, artistul pare neschimbat, dar cu câteva kilograme în plus. El a fost invitat în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, pentru a susține un recital marca Bosquito.  

FOTO: Facebook Radu Almășan

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.