Cool Stuff

Aere de vedetă? Care ar fi motivul real pentru care Rege-Jean Page a părăsit serialul „Bridgerton”

Rege-Jean Page, supărat că nu mai este în centrul serialului „Bridgerton”?

La începutul acestei luni, fanii serialului „Bridgerton” au primit cu indignare vestea că povestea va continua fără actorul Regé-Jean Page. Și cum era de așteptat, au apărut informații noi despre motivul care ar fi stat în spatele acestei decizii.

Iniţial, îndrăgitul actor a declarat că acesta a fost planul de la bun început: să joace doar în primul sezon al serialului. Ulterior, criticii au comentat că acesta se temea să nu fie indentificat prea mult Ducele de Hastings și astfel să nu mai poată obține și alte roluri.

Totuși, se pare că realitatea este alta! Surse din echipa serialului au dezvăluit că Rege-Jean ar fi avut un conflict cu producătoarea Shonda Rhimes, iar tensiunile dintre ei ar fi devenit insuportabile. Motivul certurilor, potrivit dezvăluirilor făcute de aceste surse pentru New York Post, este faptul că Ducele de Hastings nu mai era personajul central în sezonul doi al serialului.

„Rege nu se mai întoarce pentru că a avut neînţelegeri cu Shonda. Nu era deloc fericit cu planurile din sezonul doi pentru personajul lui, nu i-a plăcut că Ducele nu mai era în centrul atenţiei şi nu a acceptat asta”, a declarat o sursă din echipa de filmare.

Shonda Rhimes, producătoarea show-ului, șocată de reacția fanilor

După ce au ieșit la iveală noile informații, Shonda Rhimes a „respins” ideea că diferențele creative sunt motivul pentru care Regé-Jean Page a părăsit show-ul de pe Netflix. Într-un interviu acordat marți pentru Vanity Fair, ea a vorbit pentru prima dată despre plecarea actorului și s-a declarat „șocată” de răspunsul fanilor la aflarea acestei vești.

De asemenea, a decis să pună punct speculațiilor spunând că „Există o mulțime de discuții fantastic de interesante în principal pentru că oamenilor le este greu să accepte”. Mai mult, a respins afirmațiile conform cărora actorul a refuzat să aibă un rol mai mic în noul sezon.

Producătoarea serialului a mai spus că a fost „șocată” de răspunsul fanilor la aflarea veștii „Am fost cu adevărat șocată pentru că de obicei asta se întâmplă când ucid un personaj care a apărut mai multă vreme. Acum nu l-am ucis, el este încă în viață!”, a declarat ea.

Aceasta a mai spus că reacția impresionantă a fanilor i-a dovedit că și-a făcut treaba bine, pentru că a ales un actor pe care publicul îl consideră „extrem de atrăgător” și de care oamenii au devenit „incredibil de atașați”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.