Cool Stuff

Frații Salvatore, din nou împreună. La ce lucrează împreună Ian Somerhalder și Paul Wesley!

Frații Salvatore s-au apucat de afaceri împreună!

Au trecut patru ani de când i-am văzut ultima dată împreună pe Ian Somerhalder și Paul Wesley, în serialul „The Vampire Diaries”. Însă în 2021, cei doi frați Salvatore, s-au gândit să se asocieze într-un business, pornit din pasiunea lor comună pentru whisky. Cei doi prieteni au acordat un interviu recent revistei People, unde au dezvăluit cum le-a venit ideea de a începe o afacere împreună.

De 10 ani tot lucrăm la asta. Sufletul nostru e în acele sticle”, a spus Ian Somerhalder, despre whisky-ul Brother's Bond, care va fi disponibil în magazinele americane, de la 1 mai.

Mulți oameni își pun numele pe diferite produse, dar nu și inima. Pentru noi, tot ce se află în acea sticlă este munca noastră. Noi am creat această marcă, numele, am creat design-ul, gustul, totul este creația noastră. Ne adresăm oamenilor cărora le place să bea împreună și să celebreze momente speciale din viață”, a spus Paul Wesley.

Somerhalder și Wesley au dezvăluit că aveau în minte ideea pentru această afacere, de câțiva ani.

Mereu am băut whisky. Chiar și personajele noastre beau whisky. Iar eu și Ian mereu consumam whisky când ieșeam împreună după filmări. Așa că ne-am dat seama că whisky-ul va face mereu parte din viața noastră. Ne-am gândit că dacă vom lansa o băutură… atunci să fie whisky”, a povestit Paul Wesley.

Am tot vorbit despre asta și totul a pornit de la o simplă glumă, ne-am dat seama că între noi nu este doar o simplă prietenie. Noi ne avem ca frații, parcă suntem căsătoriți. Am fost împreună de atâta timp”, a povestit Ian.

Cei doi actori au lucrat împreună pentru serialul „The Vampire Diaries” timp de mai mulți ani, iar acest lucru i-a determinat să facă și pasul următor… în afaceri.

Am lucrat împreună atâta timp, iar personajele noastre mereu s-au completat reciproc pe micile ecrane, deși erau atât de diferite. (…) Ian este genul de om mereu optimist, mereu fericit și cu gânduri pozitive. Eu sunt exact opusul, mereu îmi imaginez că se va întâmpla ceva rău. Nu poți să o ai pe una, fără cealaltă. Cumva ca ploaia și soarele”, a spus Wesley.

Ei bine, fără ploaie nu va crește nimic”, a spus Somerhalder.

FOTO: People Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.