Kiss Music News

Theo Rose se mărită? Ce spune artista despre relația cu iubitul ei!

Ce părere are Theo Rose despre căsătorie!

Theo Rose este una dintre cele mai pozitive vedete de la noi și vorbește cu sinceritate despre orice subiect din viața ei. Tot cu optimism a tratat și perioadele mai puțin plăcute prin care a trecut, despre care, de asemenea, nu s-a ferit să vorbească. În trecut, ea a dezvăluit că s-a confruntat cu anxietatea și acum a spus, fără perdea, ce crede despre căsătorie.

Îndrăgita artistă a mărturisit că deși este într-o relație de mai mulți ani, încă nu este încă pregătită pentru acest pas. De mai bine de patru ani, Theo Rose și Alex, nepotul lui Nea Mărin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au reușit să găsească un echilibru, astfel încât activitatea profesională a fiecăruia să nu le afecteze cu nimic relația.

Solista a dat din casă și a dezvăluit care este secretul relației lor. „Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine”, a spus ea.

„De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a mai dezvăluit aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.