Kiss Music News

Antonia a încins atmosfera pe Instagram. Uite în ce ipostază HOT s-a fotografiat!

Antonia, apariție de senzație la 32 de ani!

Antonia tocmai a împlinit 32 de ani și a marcat evenimentul cu o apariție de senzație. Artista și-a impresionat fanii, după ce a postat pe contul de Instagram o imagine extrem de îndrăzneață.

Aceasta a pozat într-o poziție seducătoare, purtând doar un body negru care îi pune corpul bine lucrat în evidență. Cu părul aranjat în două cozi lungi și cu tatuajele la vedere, cântăreața și-a uimit fanii.

Cum era de așteptat, aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară. Printre primele persoane s-a aflat chiar iubitul ei, Alex Velea. „Le-ai dat mintile peste cap”, a scris acesta. „Splendidă”, „La mulți ani, regină! Te iubesc!”, „La mulți ani, femeie perfectă” sunt doar câteva dintre celelalte comentarii ale urmăritorilor.

Ce își dorește Antonia de ziua ei!

Ajunsă la vârsta de 32 de ani, Antonia știe exact ce își dorește de la viață. Cântăreața, care tocmai a lansat piesa „Îmi placi tu”, a spus că atunci când ea și partenerul ei de viață vor stabili să se căsătorească, fanii lor vor afla.

„Îmi doresc să fiu bine alături de cei dragi mie, de familia mea, să fim fericiți și să ne îndeplinim visurile pas cu pas. Ne dorim o vacanță și este în plan. Foarte curând! (Pentru următoarea perioadă îmi doresc, n.r.) Să lansez multă muzică, să fiu activă și în același timp, să petrec timp cu familia, să fim bine și să ieșim cu bine din această perioadă”, a spus Antonia, potrivit click.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.