Kiss Music News

J Balvin va fi tătic. Cine este iubita artistului și cum s-au cunoscut cei doi!

Dónde está mi gente? Avem vești bune! J Balvin va fi tătic.

Dónde está mi gente? Avem vești bune! J Balvin va fi tătic. Celebrul artist latino și iubita sa, Valentina Ferrer, au dezvăluit că vor deveni părinți, într-un mod inedit. Aceștia au apărut împreună cu coperta revistei Vogue Mexico, iar în imagine, se poate vedea burtica de gravidă a Valentinei.

Iubita lui J Balvin a publicat coperta revistei pe contul ei de Instagram, alături de următorul mesaj: „Familia noastră crește!”.

În interviul acordat revistei Vogue, Valentina Ferrer a dezvăluit că a făcut de trei ori testul de sarcină, pentru a se convinge că este însărcinată: „Am fost cu adevărat surprinsă când am simțit prima mișcare a bebelușului în burtică”.

Valentina a povestit că J Balvin a fost uimit când a aflat vestea. „A fost fericit, dar a fost ca un call pe Zoom, care nu funcționează prea bine atunci când nu ai internet. Pur și simplu s-a blocat. I-am spus față în față, iar el așa a reacționat”.

J Balvin și Valentina Ferrer s-au cunoscut în 2017, la filmările videoclipului „Sigo Extrañándote”. Însă, nu se știe dacă aceștia formează un cuplu încă de atunci, deoarece au fost extrem de discreți cu viața lor privată.

Nu uita că acum te așteaptă și mai multă muzică latino pe aplicația mobilă Soundis și pe Soundis.ro!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.