Cool Stuff

Primele imagini din sezonul 4 al serialului „Elite”. Când se lansează pe Netflix?

Celebrul serial „Elite” revine pe Netflix cu cel de-al patrulea sezon, pe 18 iunie.

Celebrul serial „Elite” revine pe Netflix cu cel de-al patrulea sezon, pe 18 iunie. După plecarea câtorva personaje îndrăgite, a venit timpul ca în liceul „Las Encinas” să aibă loc câteva schimbări, așa că în noul sezon vom avea ocazia de a vedea câteva apariții fresh.

Din noua distribuție a serialului fac parte: Valentina Zenere, André Lamoglia, Diego Martín, Pol Granch, Carla Díaz, Martina Cariddi, și Andrés Velencoso.

 

Cei de la Netflix au lansat deja un trailer destul de sugestiv pentru noul sezon și din câte se pare, povestea va continua cu alte triunghiuri amoroase. Oare Guzman a uitat-o deja pe Nadia? Ce se va întâmpla cu Ander și Omar? O vom mai vedea pe Lucrecia? Astea sunt doar o parte dintre întrebările la care sperăm să găsim un răspuns în sezonul 4 din „Elite”.

În sezonul patru, liceul va avea un nou director, un important om de afaceri din Europa, care se va muta în Madrid, alături de soția sa, dar și de cei trei copii ai săi, care vor fi înscriși la liceul „Las Encinas”.

Acțiunea serialului „Elite” are loc în Madrid, în cadrul liceului „Las Encinas”, unul dintre cele mai scumpe licee din țară, unde sunt înscriși doar adolescenți din familii bogate. Însă, în momentul în care trei tineri sunt admiși cu bursă acolo, lucrurile se schimbă radical și apar o mulțime de conflicte între cele două clase sociale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.