Cool Stuff

Minciuna la minut! Zodii care scot minciuni pe bandă rulantă

Cât de bine minte fiecare zodie și de cine trebuie să te ferești!

Dacă pentru unele zodii minciuna are picioare scurte, altele știu cum să o mențină până în pânzele albe. Fie că vorbim despre o bârfă nevinovată sau una fără scrupule, toate arată același lucru: cât de mult este o persoană dispusă să se îndepărteze de adevăr.

Astrele ne spun care sunt zodiile cele mai pricepute la acest capitol și cât de bine se descurcă să ascundă adevărul.

Berbec

Berbecii dau impresia că sunt foarte sinceri dar, de fapt, mint atât de bine încât au devenit profesionșiti. Uneori, cad chiar și ei îi propria lor plasă!

Taur

Nativii din Taur nu știu să mintă. Chiar și atunci când încearcă, sunt prinși imediat.

Gemeni

Pentru cei din jur, Gemenii par că mint constant. Dar asta se întâmplă din cauza firii lor schimbătoare. De cele mai multe ori, aceștia spun adevărul, dar se răzgândesc foarte des.

Rac

Racii se pricep la manipulare pentru a obține ceea ce își doresc. Se folosesc de propriile emotii pentru a câștiga un avantaj și știu întotdeauna ce să spună.

Leu

Leii nu mint. Nativii din această zodie doar exagerează foarte mult când spun o poveste și dramatizează totul pentru a părea mai interesant.

Fecioară

Nativii din Fecioară urăsc să fie nevoiți să mintă. O vor face și ei doar dacă nu au încotro și atunci când adevărul le-ar crea mai multe probleme.

Balanță

Balanțele sunt foarte greu de citit. Extrem de drăguțe, acestea pare că nu mint niciodată. Din contră! Tocmai de aceea se descurcă atât de bine încât toți cred și nimeni nu se îndoiește.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că mint și manipulează. Si o fac fără să se gândească de două ori. Totuși, pe cei dragi îi protejează.

Săgetător

Săgetătorul este una dintre cele mai de încredere zodii. Ei țin prea mult la prieteni și familie pentru a-i minți.

Capricorn

Capricornii chiar nu înțeleg rostul minciunii. Preferă să spună adevărul, chiar dacă doare.

Vărsător

Zodie foarte creativă, Vărsătorul gândește rapid și găsește imediat un răspuns pentru orice. Așa că toată lumea îi crede minciunile.

Pești

Evită minciuna, dar pentru a-i proteja pe cei dragi, recurg și la acest tertip. Nativii acestei zodii își doresc să îi facă pe ceilalți să se simtă bine și nu vor să spună niciodată adevărul dureros.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.