Kiss Music News

Ce familie frumoasă are Marius Moga! Ce mai face artistul și cum arată fetița lui

Marius Moga și Bianca Lăpuște au devenit părinţi în 2015, iar acum par mai fericiți ca oricând.

În ultimii ani, Marius Moga s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se bucura de viața de familie. Artistul şi soția sa, Bianca Lăpuşte, au devenit părinţi în 2015, iar acum par mai fericiți ca oricând.

Recent, cei doi au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță și au vorbit despre cum s-a schimbat viața lor. Bianca a declarat că abia după ce Maria Elisabeta a venit pe lume a simţit cu adevărat ce înseamnă fericirea. De asemenea, au lăsat de înțeles că îşi mai doresc un copil pentru că postura de părinți le se potrivește mănușă.

Micuța este centrul universului pentru cei doi, care postează mereu fotografii de familie pe conturile lor de Instagram. Pe lângă faptul că Maria este extrem de frumoasă, se pare că a moştenit și pasiunea pentru muzică a celebrului său tată.

La doar cinci ani, ea știe să cânte deja la pian şi are câteva melodii înregistrate. De asemenea, pare pasionată de modă şi deja a început să fure din hainele şi încălţările mamei ei, după cum a dezvăluit chiar Bianca.

Ce pățește Marius Moga când pierde nopțile?

Marius Moga și Bianca Lăpușe sunt mai mult decât soț și soție. Bianca este prima care ascultă creațiile artistului și îi oferă feedback. În cadrul aceleiași emisiuni, el a dezvăluit și că soția sa îl cam ceartă atunci când pierde nopțile.

„Ea lucrează pe repertoriu și are o ureche foarte bună, e un feedback la rece al poporului. Există și certuri între noi pe tema asta. Îmi zice uneori: „Pentru asta ai stat tu toată noaptea???”. Păi, d-asta am luat-o de soție”, a povestit acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.