Kiss Music News

Imaginile astea îți vor face ziua mai frumoasă! Harry Styles s-a costumat în Mica Sirenă și a cucerit internetul

Harry Styles, în rolul lui Ariel. Ce zici, îi stă bine cu coadă de sirenă?

Harry Styles a reușit să cucerească internetul cu fotografiile pe care le-a publicat recent. După ce s-a zvonit că artistului i s-ar fi oferit rolul Prințului Eric în filmul „Mica Sirenă, Harry s-a gândit că mai bine i-ar sta în rolul lui Ariel. Așa că acesta și-a ales un costum pe măsură – cu o coadă verde strălucitoare și cu un sutien alb, cu cupele în formă de scoici, Harry s-a lăsat fotografiat în cele mai amuzante ipostaze.

Cu un pahar de șampanie în mână, Harry Styles a devenit în scurt timp cea mai îndrăgită sirenă din mediul online. Evident, pletele roșii nu au lipsit din peisaj!

Harry s-a gândit: Prințul Eric? Nah, eu vreau să fiu Ariel”, a comentat un fan.

Într-un interviu acordat pentru Capital Radio, în 2019, Harry Styles a confirmat că i s-a oferit rolul Prințului Eric – „Am avut o întâlnire cu Rob Marshall, regizorul filmului, care este un bărbat minunat. Este un om de nota zece, dar au fost câteva lucruri care nu m-au convins – însă, cred că filmul va fi genial”.

Între timp, rolul lui Ariel i-a fost acordat cântăreței Halle Bailey, iar rolul Prințului Eric i-a revenit actorului Jonah Hauer King.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.