Cool Stuff

Surpriză la Hollywood! Care au fost cele mai de succes filme din pandemie

Deși 2020 a fost un an greu pentru industria cinematografică, unele lungmetraje au înregistrat încasări record!

Începând de anul trecut, pandemia a provocat haos la Hollywood, numeroase premiere fiind amânate sau chiar anulate. Tradiționalele lansări în cinematografe nu au mai putut avea loc din cauza restricţiilor, așa că tot mai mulți directori de studiouri s-au reorientat către platformele de streaming. Și se pare că planul lor a funcționat!

Iată un top 10 al celor mai de succes filme de la Hollywood în pandemie.

Godzilla vs. Kong

Lungmetrajul „Godzilla vs. Kong”, regizat de Adam Wingard, a dat lovitura la box office-ul nord-american. Producția a ocupat pentru al treilea weekend consecutiv primul loc şi a depăşit la nivel mondial pragul de încasări de 390 de milioane de dolari, devenind astfel cel mai de succes film de la Hollywood în mai mult de un an.

Din distribuţia acestuia, care a fost lansat simultan pe HBO Max, fac parte Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall şi Brian Tyree Henry.

Nobody

Thrillerul „Nobody”, cu Bob Odenkirk în rol principal, s-a menţinut pe poziţia secundă în topul nord-american, cu încasări de 2,5 milioane de dolari în al patrulea weekend de la lansare.

The Unholy

Filmul horror „The Unholy”, regizat de Evan Spiliotopoulos, a ocupat şi în al treilea weekend de la debut locul al treilea, generând încasări de 2 milioane de dolari.

Raya and the Last Dragon

De asemenea, și lungmetrajul de animaţie produs de Disney, „Raya and the Last Dragon”, și-a menținut poziția. Filmul a înregistrat, în al şaptelea weekend de la lansare, încasări de 1,9 milioane de dolari.

Tom and Jerry

Fimul live-action „Tom and Jerry” a urcat și el o poziție, clasându-se pe locul al cincilea. În al optulea weekend de la premieră, producţia Warner Bros. a generat încasări de 1 milion de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de lungmetrajul SF „Voyagers”, drama de familie „The Girl Who Belivers in Miracles”, filmul horror „In the Earth”, filmul de acţiune „The Courier” şi de animaţia „The Croods: A New Age”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.