Cool Stuff

Imagini de colecție cu Sofia Vergara. Cât de sexy arăta actrița, la 20 de ani

Sofia Vergara fura privirile tuturor încă din tinerețe!

Nu este niciun secret că Sofia Vergara este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Totuși, aceasta a devenit cunoscută cu mult înainte de a face furori cu rolul din „Modern Family”. Înainte de a fi actriță, Sofia Vergara a fost model pentru costume de baie și își amintește cu bucurie de acea perioadă.

Recent, actrița de origine columbină a împărtășit cu fanii de pe Instagram o fotografie din tinerețe, de când avea în jur de 20 de ani. La acea vreme, ea locuia în Miami, unde a imigrat alături de familia ei, pe la sfârșitul anilor '90.

În imaginea care a strâns peste 400.000 de aprecieri, se vede cu ochiul liber frumusețea naturală a vedetei. Aceasta apare îmbrăcată într-un costum de baie gri, care îi pune în evidență formele perfecte.

Și mai surprinzător este faptul că tânără din imagine, cu păr lung, buze pline și picioare lungi, nu pare cu nimic diferită de femeia de astăzi. Pentru actrița acum în vârstă de 48 de ani, pare că timpul a stat în loc!

Ea s-a alăturat provocării „throwback Thursday” și a mai distribuit o fotografie în care apare alături de fiul său, Manolo Gonzales. În imagine, tânărul, care astăzi are 29 de ani, era doar un copil, iar mama sa putea fi considerată cu ușurință drept sora lui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.