Kiss Music News

Maluma și Kim Kardashian sunt împreună? Uite cum au fost fotografiați cei doi!

Kim Kardashian și Maluma formează un cuplu?

În mijlocul divorțului de Kanye West, Kim Kardashian a fost surprinsă în compania unui artist latino, mai exact, celebrul Maluma. Deocamdată, cei doi nu au oferit detalii privind o posibilă relație, însă, presa americană speculează că între aceștia ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie.

Kim Kardashian și Maluma au participat împreună la deschiderea hotelului „The Goodtime”, deținut de Pharrel Williams. Însă, există șansa ca apariția celor doi să fi fost doar o strategie de marketing.

În cadrul evenimentul, atât Maluma, cât și Kim, s-au fotografiat împreună și au share-uit imaginile pe rețelele de socializare. Iar în fotografii, cei doi păreau extrem de fericiți împreună.

Însă, pe lângă cei doi, la evenimentul de inaugurare al hotelului au participat o mulțime de alte vedete, printre care David și Victoria Beckham, Bad Bunny și Becky G.

În această perioadă, Kim trece printr-un proces de divorț cu fostul ei soț, Kanye West, iar custodia celor patru copii îngreunează și mai mult separarea celor doi.

Până de curând, se știa că Maluma formează un cuplu cu Susana Gomez, după ce aceștia au fost fotografiați de mai multe ori împreună. De altfel, aceasta a apărut și într-o fotografie pe contul de Instagram al artistului, în momentul în care Maluma a anunțat lansarea noului său album.

Nu uita că acum te așteaptă și mai multă muzică latino pe aplicația mobilă Soundis și pe Soundis.ro!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.