Hot On Kiss

Alessiah - „Anul acesta voi avea o colaborare cu un artist internațional”

Alessiah ne-a vizitat luni seară la Kiss Kiss in the Mix și ne-a povestit mai multe despre noul ei single „Darling”.

Alessiah ne-a vizitat luni seară la Kiss Kiss in the Mix și ne-a povestit mai multe despre noul ei single „Darling”. De asemenea, tânăra artistă ne-a dezvăluit că majoritatea pieselor pe care le-a lansat sunt compuse de ea, iar acesta poate fi încă un motiv pentru care oamenii o aseamănă pe Alessiah cu Dua Lipa.

Piesa ”Darling” vorbește despre iubirea de sine. E un subiect foarte interesant și cred că ar trebui să fie mai des abordat. Mulți adolescenți de vârsta mea uită, în ultima vreme, că înainte de a iubi pe cineva, trebuie, în primul rând, să te iubești pe tine”, a spus Alessiah.

OLiX și DJ Yaang au ascultat alături de Alessiah o parte din piesele acesteia și au aflat în exclusivitate o veste care sigur îi va încânta pe fanii artistei.

Abia aștept să văd cum evoluează piesa „Darling” în 2021. De asemenea, anul acesta voi avea o colaborare cu un artist internațional. Vă spun în premieră că este vorba de o colaborare cu un artist internațional. O să filmăm un videoclip super tare! Abia aștept”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.