Kiss Music News

Băieții din „La Casa de Papel” se lasă de jafuri și își fac trupă?

Gașca Profesorului se apucă de muzică?

Filmările pentru ultimul sezon al serialului „La Casa de Papel” sunt aproape de final, așa că actorii se gândesc deja cum să reunească echipa, într-un nou proiect. Mai în glumă, mai în serios, Pedro Alonso, interpretul lui Berlin, a publicat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de alți trei colegi, sugerând că urmează să lanseze un album alături de ei.

Cormoranii. Vom lansa un album în curând, studioul fierbe deja. E evident. Imediat cum vom afla datele oficiale, vă vom anunța. Așteptăm să confirmăm ultimele detalii cu producătorul, ca să programăm turneul”, a scris Pedro Alonso în descrierea fotografiei.

Totul a fost o glumă, însă, fanii au părut extrem de încântați de o asemenea idee. Nouă chiar ne-ar plăcea ca personajele din „La Casa de Papel” să renunțe la jafuri și să lanseze niște piese cool. Voi ce ziceți?

Pe Pedro Alonso l-am auzit deja cântând celebra piesă „Te Amo” într-unul din episoadele serialului „La Casa de Papel”, așa că ne-ar plăcea să îl ascultăm din nou cântând.

Din păcate, va trebui să mai așteptăm până când vom putea urmări ultimul sezon din „La Casa de Papel” pe Netflix. Deși credeam că ultimul sezon o să fie lansat în martie sau aprilie, se pare că data lansării a fost amânată. 

Creatorul serialului a dezvăluit recent că întreaga producție a fost întârziată și că ultimul sezon nu va fi lansat până în septembrie 2021. Așa că ne putem aștepta ca acesta să apară pe Netflix abia la finalul anului sau chiar la începutul lui 2022.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.