NEWS

Prințul William și Prințul Harry, întâlnire de gradul zero. Cum a decurs revederea celor doi frați!

Prințul Harry și Prințul William s-au întâlnit pentru prima dată de la cotroversatul interviu.

Prințul William și Prințul Harry s-au întâlnit pentru prima dată de la controversatul interviu al ducilor de Sussex acordat lui Oprah Winfrey. După înmormântarea bunicului lor, frații au petrecut două ore împreună, cu ușile închise, la Castelul Windsor.

În plus, celor doi li s-a alăturat și tatăl lor, Prințul Charles, a declarat o sursă pentru The Sun. Potrivit acestora, discuția de familie a fost neproductivă, dar este văzută, totuși, ca un pas înainte.

Se pare că Prințul Charles își dorește cu ardoare să se împace cu fiul său, în timp ce William este mai precaut. „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că discuțiile private vor rămâne private”, susține o sursă Vanity Fair.

Deși a existat un plan pentru a-i ține la distanță, Harry și William au fost văzuți schimbând câteva vorbe și în timpul înmormântării Prințului Philip. Pentru a evita tensiunile, vărul lor, Peter Phillips a mers între ei, pe tot parcursul procesiunii. Pe măsură ce cortegiul a înaintat, Peter a făcut un pas înapoi și le-a permis prinților să meargă unul lângă celălalt.

Cu toate acestea, Harry nu va poposi prea mult în Marea Britanie. El se va întoarce în curând acasă, în SUA, unde urmează o altă perioadă de carantină. În același timp, fratele și tatăl său plănuiesc câteva întrevederi în cadrul cărora vor discuta viitorul familiei regale. Charles și William se vor consulta cu Regina privind îndatoririle fiecăruia dintre membrii familiei pentru următoarele două generații, potrivit surselor The Telegraph.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.