Kiss Music News

Que caliente! Mandinga ne aduce vara mai aproape cu o super piesă latino - „No Tengo Dinero”

Mandinga sfidează vremea rece și lansează „No tengo dinero", o piesă latino perfectă pentru sezonul estival.

După ce a colaborat cu NOSFE pentru remake-ul hit-ului „Macho Man", Mandinga sfidează vremea rece și lansează „No tengo dinero", o piesă latino pop cu versuri în spaniolă, perfectă pentru sezonul estival. Compus de către Tudor Ionescu alături de Harvis Cuni Padron (TrumpBeats), Alin Onoiu (SMAX), Damian Salazar și Dan Denes, „No tengo dinero" este o piesă fresh, cu ritmuri caliente, despre iubirea și sentimentele ce își fac loc în inima ta atunci când apare în drumul jumătatea ta. 

”No tengo dinero” este o piesă diferită față de proiectele pe care le lansăm în general, fiindcă este vorba despre o altă energie, un pic mai liniștită, dar cu acel vibe latino care ne caracterizează. Piesa este mai intimă și are niște hinturi de flamenco, care pe mine personal mă inspiră mult și îmi aduce aminte de casă. Piesa a fost creată în studioul celor de la Fly Records și le mulțumim mult pentru toată creativitatea depusă în acest temă care ne-a cucerit din prima secundă!

Single-ul este despre iubirea fără materialism sau superficialitate, care din păcate este un lucru prea dominant în zilele de astăzi. Suntem făcuți să iubim oameni și să folosim lucruri, dar în ultimul timp pare că tendința este invers, iubim lucruri și ne folosim de oameni", povestește Isasi B.

Nu uita că acum te așteaptă și mai multă muzică latino pe aplicația mobilă Soundis și pe Soundis.ro!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.