Kiss Music News

Ce ne ascunde Adele? Artista ar avea un nou iubit celebru!

După divorț, Adele trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Se pare că în ultima vreme Adele are secrete față de fanii ei. La Hollywood au tot circulat zvonuri conform cărora artista ar avea o nouă relație. Iar alesul ar fi nimeni altul decât Bradley Cooper.

Potrivit acestora, actorul i-ar fi fost prezentat de către prietena lor comună, Lady Gaga. Dar oricât de mult ne-am fi dorit un nou cuplu celebru, apropiații lui Adele neagă informația. În schimb, au confirmat că artista britanică a găsit într-adevăr consolare după divorț în brațele unui prieten din copilărie.

În aprilie 2019, Adele și-a surprins fanii când a anunțat despărțirea de soțul ei, CEO-ul Simon Konecki, alături de care are un fiu de opt ani, Angelo. Divorțul a fost finalizat abia luna trecută, iar cei doi împart custodia copilului. „Fiul ei înseamnă totul pentru ea. Întreaga ei viață se învârte în jurul lui”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Adele pentru site-ul People.

Adele este cunoscută pentru discreția sa și vorbește extrem de rar despre viața ei personală. Așa că nu ne surprinde faptul că preferă o relație cu cineva din afara showbiz-ululi.

„Adele este topită și, deși dorește să țină secret numele lui, nu și-a ascuns noua fericire de familie și prieteni”, a declarat o sursă pentru Closer. „Povestea de dragoste s-a înfiripat din senin, când Adele a venit acasă, la Londra, anul trecut, pe fondul relaxării restricțiilor de deplasare. Amiciția lor a luat o întorsătură neașteptată după o noapte de beție cu mai mulți prieteni comuni, când amândoi și-au dat seama că aveau sentimente unul pentru celălalt”, a mai adăugat aceasta.

Potrivit aceleiași surse, faptul că cei doi erau deja prieteni a făcut ca lucrurile să progreseze mult mai rapid către o relație. „Păstrarea relațiilor ei departe de ochii publicului este extrem de importantă pentru ea, așa cum este și pentru noul ei partener, așa că au ceva ce îi leagă și mai tare”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.