Kiss Music News

Pepe și Raluka, cel mai nou cuplu din muzica românească?

Ce spune Pepe despre Raluka. Sunt sau nu împreună cei doi?

După divorțul de soția sa, Pepe a fost surprins deseori alături de colega sa de breaslă, Raluka. Pe lângă faptul că cei doi filmează împreună pentru același show de televiziune, aceștia sunt și foarte buni prieteni. Însă, fanii acestora s-au gândit că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Așa că acum, Pepe a decis să spună adevărul despre relația pe care o are cu Raluka. Fără prea multe cuvinte, artistul a recunoscut că o place pe artistă, însă nu a confirmat că ar forma un cuplu cu aceasta.

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a explicat Pepe într-un vlog, pe YouTube.

În schimb, artistul a fost văzut purtând în continuare verigheta, așa că a lămurit și acest aspect, spunându-le fanilor că o consideră un simplu accesoriu.

„Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mai spus Pepe în vlog-ul său.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.