Cool Stuff

Zac Efron, trădat în dragoste. De ce s-a despărțit de iubita lui după 10 luni de relație!

Zac Efron și Vanessa Valladares s-au despărțit, după mai puțin de un an de relație.

Se pare că Zac Efron este din nou singur! După ce ziarul The Daily Telegraph a dezvăluit că vedeta „Baywatch” și Vanessa Valladares s-au despărțit la mai puțin de un an de relație, zvonurile se confirmă. Vestea vine din partea lui Kyle Sandilands,  care susține că a vorbit chiar cu actorul, care i-a confirmat separarea.

„Nu este doar The Daily Telegraph care spune asta. Pot confirma, de asemenea, după ce am vorbit ieri cu el”, a declarat Kyle în cadrul emisiunii sale de la radio. „S-a întâmplat recent, dar nu e ca și cum ar fi fost ieri. Dar au luat-o pe drumuri separate”.

Realizatorul care anterior a mai împărtășit informații din relația celor doi cu ascultătorii, a mai adăugat că: „Nu a existat dramă, dar s-a terminat”. Cu toate acestea, reprezentantul actorului nu a comentat informația.

Zac Efron, trădat de iubita sa

Se pare că motivul despărțirii celor doi a fost unul destul de serios, încât Zac şi-a izgonit iubita de pe platourile de filmare, spunând că nu mai vrea s-o vadă niciodată. Ce s-a întâmplat? Se pare că Vanessa se considera deja o vedetă, în postura de iubită a unui sex simbol şi deja intrase în discuţii cu Netflix pentru a juca într-un reality show.

Însă, Zac Efron îşi dorea cu totul altceva: o femeie normală, care să nu aibă legătură cu lumea mondenă şi nici să nu fie tentată să îşi construiască un nume pe spatele lui. A crezut că ea e acea persoană, dar s-a înşelat.

Potrivit unor surse apropiate actorului citate de Daily Mail, acesta este dezgustat de setea de faimă a fetei. Așa că atunci când a aflat de reality show, a izgonit-o pe Vanessa de pe platoul unde el avea filmări. Aceleaşi surse spun că Zac s-a simţit foarte rănit când a citit ştirile despre Vanessa care va apărea într-o producţie Netflix.

De când erau împreună cei doi

La începutul acestei luni, relația dintre Zac Efron și Vanessa părea că merge perfect. Cei doi s-au întâlnit în vara anului trecut și de atunci, și-au petrecut timpul doar împreună, în casa din Australia a lui Zac.

„Este foarte fericit că este alături de Vanessa și că locuieste în Australia. I-a schimbat viața în bine”, a declarat pentru E!News un apropiat al vedetei, la începutul acestei luni.

„Au început să iasă împreună în iulie și de atunci sunt împreună. Le place să se plimbe prin împrejurimi și sunt foarte aventuroși. Le place să schieze, să facă surf și să iasă cu prietenii lor. Petrec mult timp în aer liber, doar relaxându-se. Ea a renunțat la job, pentru a avea flexibilitatea de a călători alături de el. Sunt pe aceeași lungime de undă și le merge bine”, a mai povestit acesta.

Ultima dată, cei doi au fost fotografiați împreună într-o drumeție în Blue Mountains din New South Wales, alături de mai mulți prieteni. Dar de atunci nu mai avem nicio veste despre cei doi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.