Kiss Music News

Iuliana Beregoi dă concert la tine acasă! Află cum poți asculta noile ei piese

Cât de dor îți este de un concert? Hmm, cred că știm deja răspunsul!

Cât de dor îți este de un concert? Hmm, cred că știm deja răspunsul! Iubitorii de muzică declară că visează zilnic să ajungă din nou în fața scenelor pe care urcau cândva artiștii lor preferați. Astfel, Iuliana Beregoi și echipa ei au căutat soluții și au creat o boxă portabilă la care fanii pot asculta piesele de pe cel mai nou album al artistei, „Dor de voi", și nu numai.

Primesc în fiecare zi mesaje în care fanii îmi spun că le este dor să mă vadă pe scenă, iar sentimentul este reciproc, și mie îmi lipsesc foarte tare întâlnirile cu ei. Mi-am dorit să reușesc să micșorez distanța dintre noi și sper că am reușit cu cel mai nou proiect al meu" spune Iuliana Beregoi.

Adolescenta minune își încurajează urmăritorii să își creeze propriul concert acasă. Practic, boxa, care poate fi achiziționată de pe iulianaberegoi.ro, reprezintă biletul către distracție. În rest, nu mai ai nevoie decât de o gașcă mișto de prieteni, câteva pungi de popcorn și mai multe doze cu suc.

Ne-am dorit să fim mai aproape de fani și să oferim o soluție unică de a asculta piesele semnate Iuliana Beregoi și Mixton Music. Așa că, în premieră, am conceput această boxă portabilă care ține loc de bilet pentru adolescenții care visează la un concert în propria locuință. Principalul avantaj este că după finalizarea distracției, aceștia rămân cu boxa, care are un design atractiv și care poate fi conectată bluetooth.", au declarat Alina Todașca și Cătalin Dascălu, managerii Iulianei Beregoi și fondatorii Mixton Music.

De-a lungul timpului, Iuliana Beregoi a bifat atât de multe reușite încât ai putea spune că e imposibil să aibă doar 16 ani. Artista are piese care au ajuns no. 1 pe radiouri, TV și trending, a jucat în seriale și filme difuzate pe Netflix, a avut concerte sold-out. Ea este dovada vie că dorința, munca și perseverența pot transforma orice vis în realitate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.