Hot On Kiss

Vanotek - „Începem să ne ieșim din ritm. Trebuie să înceapă să se miște lucrurile”

De vorbă cu Vanotek la Kiss Kiss in the Mix!

Vanotek a fost invitat miercuri seară în studioul Kiss FM la Kiss Kiss in the Mix, unde le-a povestit lui OliX și lui DJ Yaang mai multe despre noul său single „Someone”. Piesa a fost înregistrată în pandemie și a fost lansată în colaborare cu o artistă din SUA, a cărei voce sigur te va cuceri, așa cum l-a cucerit și pe Vanotek.

Demitia este o artistă din New York, ea cântă indie-pop, de obicei. Am găsit-o pe YouTube. Căutam inițial o voce pentru altă piesă și când am auzit-o pe ea, mi-am dat seama că era potrivită fix pentru piesa „Someone””, a povesti Vanotek.

Celebrul producător a povestit că începutul pandemiei de coronavirus a fost ca o pauză de care avea nevoie pentru a petrece mai mult timp cu familia sa, însă, acum abia așteaptă să revină pe scena festivalurilor.

E cam mult deja. Începem să ne ieșim din ritm. Trebuie să înceapă să se miște lucrurile. Am avut până acum concerte în grădina mea de acasă, a fost fain, distractiv, toți vecinii erau pe lângă gardul casei”.

De asemenea, Vanotek ne-a dezvăluit în premieră că pregătește un super-proiect, care va fi lansat pe 16 mai!

Pregătesc un nou proiect, care va fi lansat pe 16 mai. Pot să vă spun doar că videoclipul a fost filmat în Africa. Artistul e tot din Africa, iar producătorul din... România”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.