Kiss Music News

Care este adevăratul mesaj al piesei „The Business”? Hitul lui Tiesto e No.1 în Airplay 100!

Tiesto a reușit să dea lovitura în 2021 cu hitul „The Business”.

Tiesto este o legendă a muzicii electronice. Încă din anii '90, DJ-ul olandez a devenit un nume de referință în muzica trance, iar succesul l-a dobândit odată cu lansarea remix-ului „Silence”. De peste 20 de ani, Tiesto a lansat zeci de remixuri, însă anul trecut, producătorul și-a surprins fanii cu un album special – „London Sessions”, care a inclus colaborări cu Post Malone și Rita Ora.

Albumul a ajuns în top 10 în clasamentul Billboard US Dance/Electronic Albums Chart. Iar de aici a fost doar un pas către lansarea unui mega-hit. În toamna anului trecut, Tiesto a făcut echipă cu James 'Yami' Bell pentru piesa „The Business”, care a devenit virală peste noapte, fiind folosită într-o mulțime de clipuri pe TikTok.

Iar în acest moment hitul ocupă primul loc în topul Kiss FM Airplay 100, și locul 4 în Kiss Top 40!

Care este mesajul piesei „The Business”?

Piesa „The Business” nu vorbește despre problemele din industria muzicală, ci despre finalul unei relații toxice. Dacă ai ascultat cu atenție versurile, cu siguranță ți-ai dat seama că mesajul piesei se referă la acel moment în care trebuie să renunțăm la o relație care nu ne face bine.

Piesa a fost extrem de lăudată de publicațiile dedicate industriei EDM, care au considerat acest single hipnotizant.

Tiesto nu a mai lansat nimic până acum, care să fie atât de organic. The Business a răsunat cu siguranță în sufrageriile tuturor, având o energie și un beat hipnotizant”, a spus Karlie Powell de la Your EDM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.