Cool Stuff

Ți-ai imagina „Friends” fără Phoebe? Iată de ce Lisa Kudrow a vrut să renunțe la celebrul serial

Lisa Kudrow a făcut un personaj magistral în cele zece sezoane ale serialului „Friends”.

„Friends” a făcut furori în anii 90, atunci când a fost lansat, și continuă să fie unul dintre cele mai de succes seriale din toate timpurile. Pe lângă impactul pe care l-a avut pentru fani, show-ul le-a adus o mulțime de beneficii și actorilor, transformându-i în adevărate staruri.

După terminarea serialului, Jennifer Aniston a rămas pentru mult timp „răsfățata Americii”, Matthew Perry și Courteney Cox au continuat să joace în filme de comedie, iar David Schwimmer și Matt LeBlanc au obținut în continuare diverse roluri. Dar trebuie să recunoaștem că arma secretă a serialului a fost Phoebe Buffay, interpretată de Lisa Kudrow.

Interpretând-o pe boema Phoebe Buffay, actrița a oferit publicului unul dintre cele mai amuzante personaje din istoria serialelor de comedie, în ciuda faptului că personajul avea o poveste de fundal chiar tragică. Phoebe își pierduse mama la o vârstă fragedă și o parte din adolescență și-a petrecut-o pe stradă. 

Totuși se pare că lucrurile nu erau la fel frumoase și pentru actriță. Aceasta aproape a renunțat să mai joace în serial după cel de-al treilea sezon, dar unul dintre colegii ei a reușit să o convingă să continue. Iată ce s-a întâmplat!

Matt LeBlanc a convins-o pe Lisa Kudrow să rămână

Lisa Kudrow a povestit într-un episod din seria „Hiking With Kevin”, difuzat pe Youtube, că după al treilea sezon al serialului, se simțea extenuată. Ea a explicat că nu mai interpretase niciodată acest tip de personaj și a simțit că i-a păcălit pe producători.

„La audiție, am fost singura care a putut face față procesului și așa am reușit, cred”, a explicat ea. „Așa că a trebuit să muncesc din greu să fiu Phoebe”.

După trei sezoane în care a muncit din greu, era mult prea obosită și chiar s-a gândit să renunțe. Dar co-starul Matt LeBlanc a fost lângă ea să o ajute. „Am spus ”Nu pot, nu cred că am ce trebuie, adică nu știu ce fac””, își amintește aceasta. „Și el a spus: „Tu ești ea, relaxează-te, ai înțeles? Faci acest personaj de trei ani. Muncești prea mult. Asta e problema ta. Nu trebuie să te străduiești atât de tare. Relaxează-te. Și a avut dreptate”.

Și într-adevăr, actorul a avut dreptate. Nu numai că aceasta a rămas în serial, dar odată cu sezonul patru, a câștigat și Premiul Emmy pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie”. Și dacă ce ați citit până acum nu era de ajuns, mai avem o bombă! Lisa Kudrow nu a urmărit niciodată serialul. „Am auzit că e bun”, a glumit ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.