Kiss Music News

Se aud clopotele de nuntă? Ce pregătește Ariana Grande pentru ziua cea mare!

Ariana Grande și Dalton Gomez se pregătesc să pășească spre altar.

Degeaba ai „7 inele” dacă nu ai acel inel! După ce a primit inelul de logodnă, zvonurile spun că planurile de nuntă ale Arianei Grande cu logodnicul Dalton Gomez sunt deja în curs de desfășurare. Și se pare că cei doi vor păși spre altar în curând.

Artista a fost pentru prima dată surprinsă alături de Dalton la începutul anului 2020. Ulterior, cuplul și-a făcut relația publică, după ce iubitul acesteia a apărut în videoclipul piesei „Stuck With U”, lansată în timpul pandemiei.

Relația lor a evoluat rapid și totul a culminat cu anunțarea logodnei, la finalul anului trecut. Cântăreața s-a lăudat cu inelul pe contul său de Instagram, unde a postat și mai multe instantanee alături de partenerul ei.

Recent, un apropiat al artistei a declarat pentru Us Weekly că cei doi sunt „extrem de obsedați unul de celălalt”, petrecând „aproape tot timpul împreună”. Sursa a mai adăugat că Dalton „îi acordă foarte multă atenție, ceea ce o face fericită. Toți prietenii și familia Arianei îl iubesc și îl văd potrivit pentru ea”. Așa că iată ce planifică cei doi pentru ziua cea mare!

Ariana Grande și Dalton Gomez își doresc o nuntă „restrânsă”

O altă sursă a dezvăluit că Ariana Grande este „extrem de entuziasmată” că se va căsători. „I-a plăcut foarte mult să se cunoască cu Dalton și să se îndrăgostească de el departe de lumina reflectoarelor, lucru pe care nu a reușit să-l facă în relațiile anterioare”, a mai spus aceasta.

Deci, când va fi ziua cea mare? Potrivit aceleiași surse, „nunta Arianei și a lui Dalton va avea loc la începutul verii”. Cuplul ar fi „analizat locațiile din mai multe orașe, dar cel mai probabil vor alege California”. Sursa a mai adăugat că cei doi își doresc „un eveniment restrâns și intim”. Totuși, nu uită de restricțiile impuse de pandemie, așa că „nimic nu se va întâmpla oficial până nu vor fi în siguranță”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.