Kiss Music News

S-a auzit prima dată la Kiss FM! Smiley a lansat astăzi piesa „Noi doi și noaptea”

Smiley a lansat astăzi piesa „Noi doi și noaptea”, care te va cuceri de la prima ascultare.

Așteptarea a luat sfârșit! Smiley a lansat astăzi piesa „Noi doi și noaptea”, care te va cuceri de la prima ascultare. Noul single are un vibe ușor disco și te va duce cu gândul la anii '80, iar videoclipul pare desprins din filmele de acțiune.

Fanii l-au ajutat pe Smiley să aleagă noul titlu al acestei piesei, artistul având două opțiuni „Noi doi și noaptea” și „Iubesc senzația”. Și din câte se pare, fanii au optat pentru prima variantă, așa că Smiley le-a făcut pe plac urmăritorilor săi de pe Instagram.

M-am bucurat că fanii mei au participat activ de data aceasta. Eu i-am mai implicat in piesele mele și probabil că dacă piesa aceasta va avea succes, voi mai face single-uri cu ei”, a spus Smiley, în direct la Kiss FM.

De asemenea, Smiley i-a dezvăluit Andreei Berghea că aseară, înainte de a lansa piesa, s-a gândit să testeze puțin părerea publicului, și a făcut-o într-un mod inedit.

„Aseară pe la 9 am plecat pe străzile din București, am făcut un live pe Instagram și le-am cerut adresa fanilor. Le-am zis „Da-ți-mi adresa voastră că vin să vă pun piesa. Și am fost la câțiva oameni și au ieșit la balcon, cu lanternele. Mie îmi place să văd reacția oamenilor când ascultă pentru prima dată o piesă”, a povestit Smiley.

Daaar nu mai lungim vorba și te invităm să dai play chiar acum piesei „Noi doi și noaptea”, care s-a auzit în premieră astăzi, la Kiss FM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.