Cool Stuff

Americanii l-ar vota pe Dwayne „The Rock” Johnson ca Președinte al Statelor Unite

L-ai vedea pe Dwayne Johnson conducând SUA?

Se pare că Dwayne Johnson este mai iubit decât ne-am fi putut imagina. Nu doar ca actor, dar și ca posibil președinte al Statelor Unite. Da, ați citit bine. Președinte!

În urmă cu câteva zile, celebrul actor a distribuit pe Twitter un mesaj ca reacţie la un sondaj de pe site-ul Piplsay. Potrivit acestuia, 46% dintre americani l-ar vota pe Dwayne „The Rock” Johnson, dacă ar candida la alegerile prezidenţiale. Sondajul a fost realizat pe baza răspunsurilor a 30.000 de americani.

„Nu sunt sigur că părinţii noştri fondatori şi-ar fi imaginat că un tip de 1,96 metri înălţime, chel, tatuat, jumătate negru, jumătatea samoa, care bea tequila şi conduce o camionetă pick-up ar putea să intre în clubul lor. Dar dacă asta s-ar întâmpla, ar fi o onoare pentru mine să servesc poporul”, a comentat el.

Totuși, situația nu este departe de realitate. În 2017, invitat în emisiunea „The Ellen Show”, actorul a afirmat că se gândeşte „serios” să candideze. Așa că nu putem decât să așteptăm să-l vedem la Casa Albă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.