Cool Stuff

Ce mare s-a făcut Prințul Louis al Marii Britanii! Mezinul Ducilor de Cambridge a împlinit trei ani

Cele mai adorabile fotografii cu Prințul Louis al Marii Britanii.

Prințul Louis a împlinit trei ani, iar Palatul Kensington a publicat cu această ocazie nouă fotografie cu micul Prinț, realizată chiar de mama sa, Kate Middleton.

În imagini, mezinul Ducilor de Cambridge apare stând pe o bicicletă cu două roți, purtând un ghiozdan în spate. De asemenea, poza marchează și prima zi de grădiniță a acestuia. „Făcută la începutul acestei săptămâni de Ducesă, înainte de prima zi de creșă, Ducele și Ducesa sunt încântați să împărtășească o nouă imagine cu Prințul Louis”, scrie în descrierea acesteia.

Născut pe 23 aprilie 2018, micuțul a fost înregistrat de către tatăl său, Prințul William, Ducele de Cambridge. Titlul oficial, trecut în certificatul de naștere, este de „Măria Sa Regală, Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge”.

El a fost botezat pe 9 iulie 2018 la Capela Regală de pe domeniul Palatului St. James din Londra. Acesta a fost creștinat de Arhiepiscopul de Canterbury, cel care i-a cununat pe Prințul Harry și Meghan Markle.

Prima apariție pe covorul roșu a celor a întregii familii a avut loc în luna decembrie 2020, la Londra. Cei cinci au fost prezenți la The Palladium pentru a urmări un spectacol tradițional de pantomimă, organizat ca semn de mulțumire față de persoanele și organizațiile din Londra care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus.

Iar recent, am primit o nouă veste! Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil și sperăm să fie o fetiță.

„Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate. A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Se pare că ducesa a știut de la început ce vrea, în ciuda dorințelor soțului ei. „A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit. Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie. După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.

Aceasta a mai declarat și că vestea a bucurat-o extrem de tare pe Regina Elisabeta a II-a, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou străbunică.

„Își adoră strănepoții. Îi e teamă doar că Ducii de Cambridge se vor întinde mai mult decât le este plapuma, mai ales pentru că Ducesa nu intenționează să angajeze o altă bonă, dar atâta timp cât ei sunt fericiți, și ea este fericită”.

Și motivul pentru care își dorește încă o fetiță este foarte clar.  Ducesa de Cambridge este extrem de apropiată de sora sa, Pippa, și vrea să îi ofere aceeași șansă și Prințesei Charlotte. „Vrea ca Charlotte să aibă aceeași experiență plăcută – să crească alături de o soră mai mică în care să se poată încrede și de care să aibă grijă”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.