Kiss Music News

Îți mai aduci aminte de Mihail? Artistul le cere ajutorul fanilor pentru a putea reveni în muzică!

Mihail le cere donații fanilor pentru a putea reveni pe plan muzical.

În urmă cu 5 ani, Mihail cucerea topurile muzicale cu hitul „Mă ucide ea”, al cărui videoclip a ajuns astăzi la 81 de milioane de vizualizări pe YouTube. Însă, în ciuda succesului de care s-a bucurat, Mihail s-a retras pentru o perioadă din atenția publică și a decis să devină artist independent.

Iar în ultimii ani, Mihail a lucrat din greu la un proiect personal, iar acum le-a dezvăluit fanilor că albumul său este aproape gata. Însă, pentru a putea reveni pe scenă, artistul are nevoie de sprijin financiar și apelează acum la ajutorul fanilor, rugându-i să contribuie cu câte o donație, pentru ca albumul său să poată fi lansat.

Din păcate, în anul 2020 am fost din plin loviți de pandemie, iar industria muzicală a fost efectiv pusă la pământ din toate punctele de vedere. Știu că nu n-am mai dat nici un semn de mult, dar vin cu o surpriză! Urmează ca anul acesta să lansăm albumul de debut, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău. Este un proiect mare și ambițios, un experiment artistic, care a adunat multe inimi. Suntem o echipa mare și creativă, și e mare dorința de a împărtăși cu voi această experiență care sperăm noi să deschidă inimi.”, a scris Mihail pe social media.

De asemenea, Mihail a publicat și un clip emoționant, în care le-a arătat fanilor o parte din proiectul la care a lucrat. Iar dacă vrei să îl susții, poți face o donație aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.