Cool Stuff

Cele mai tari ținute de la Premiile Oscar 2021. Uite ce rochii au ales divele!

Am ales pentru tine cele mai tari ținute de la gala Premiilor Oscar 2021!

Nimic nu se compară cu gala Premiilor Oscar. Deși încă ne aflăm în pandemie, celebrul eveniment s-a desfășurat anul acesta într-o variantă diferită – cu apariții pre-înregistrate, ceremonii virtuale, sau cu mesaje transmise de actori, chiar din intimitatea casei lor. Însă, câteva staruri au reușit să participe fizic la eveniment și au strălucit pe covorul roșu, aducându-ne aminte că eleganța este un sinonim cu succesul de pe marile ecrane.

O parte dintre actorii nominalizați au atras toate privirile cu ținutele alese pentru cea de-a 93 Gală a Premiilor Oscar, iar printre aceștia s-a numărat și Carey Mulligan, care a strălucit la propriu într-o creație aurie, marca Valentino. O altă apariție încântătoare a fost Amanda Seyfriend, care a arătat minunat într-o rochie roșie, creată de Armani Privé. Iar Zendaya ne-a adus aminte de Cher, într-o minunată rochie galbenă de la Valentino.

Daar mai bine te lăsăm pe tine să admiri ținutele divelor de la Premiile Oscar și așteptăm să ne spui care e favorita ta!

Margot Robbie, Chanel

Carey Mulligan, Valentino

Halle Berry, Dolce & Gabbana

Viola Davis, Alexander McQueen

Zendaya, Valentino

Amanda Seyfried, Armani Privé

Angela Bassett, Alberta Ferretti

Regina King, Louis Vuitton

Colman Domingo, Atelier Versace

Brad Pitt

Olivia Colman, Dior Haute Couture

Foto: GettyImages

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.