Cool Stuff

Cadouri de lux pentru cei nominalizați la Oscar, în 2021! Iată ce „premii de consolare” se oferă

Tradiția de a recompensa vedetele care nu câștigă o statuetă a fost păstrată și la cea de-a 39-a ediție a premiilor Oscar.

Gala premiilor Oscar este una dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică. Deși toți visează la râvnita statuetă, nu toți pleacă acasă cu aceasta. Dar nicio grijă, și pentru ei există o mulțume de „premii de consolare”.

Se pare că „nimeni nu pierde la Oscar”! De altfel, acesta este și sloganul sub care se desfăşoară acţiunea de recompensare a vedetelor care nu câștigă. Tradiția a fost păstrată și la cea de-a 93-a ediție din acest an, așa că iată ce cadouri au primit aceștia.

Potrivit Forbes, cei care nu au plecat acasă cu o statuetă au fost consolaţi cu premii în valoare de la 294.536 de dolari. De pe lista generoasă oferită de sponsori se evidențiază: un sejur de trei zile la un far din Suedia, o sesiune de intervenţii chirurgicale complete, dispozitive GPS pentru animalele de companie, vacanţe de patru zile în centrul de relaxare Golden Door sau 10 şedinţe de antrenamente cu Alexis Seletzky.

Pe aceeaşi listă exclusivistă mai intră și liposucţiile, un dispozitiv de ţigară electronică suflat cu aur de 24 de carate şi şedinţe de mentorat cu doctorul Thomas Su. La ele se mai adaugă o carte de gătit şi meniuri cu preparate de lux oferite de GBK Brand Bar şi Kimpton La Peer Hotel, din Hollywood.

În acelaşi pachet mai figurează o excursie de două nopţi în staţiunea Raiwasa, din Fiji (în valoare de 8.000 de dolari) care le pune la dispoziţia invitaţilor serviciile a 12 angajaţi, printre care şi un şef bucătar. De asemenea, aceștia mai pot primi o vacanţă de trei nopţi la Casa Del Campo, din Republica Dominicană sau trei nopţi în staţiunea Kahari, din Bahamas.

Acestea sunt oferite de diferite companii care încearcă să îşi facă reclamă prin intermediul grandiosului eveniment. Totuși, vedetele au câteva zile la dispoziție să refuze cadourile. Partea mai puţin simpatică este că toate aceste cadouri vor trebui „decontate” de către Fiscul american, care taxează darurile primite de celebrităţi începând din anul 2006.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.