Kiss Music News

Trupa Vama a deschis Vama Veche cu două concerte memorabile: la apus și la răsărit!

Uite cum a fost atmosfera la cele două concerte Vama din Vama Veche!

Așa cum te-am obișnuit, Kiss FM e alături de tine la cele mai tari concerte, așa că și de această dată, cele două show-uri susținute de trupa Vama, transmise live, online, de pe plaja din Vama Veche au fost de-a dreptul impresionante. Peste 3.000 de oameni au cumpărat bilete și au urmărit de acasă concertele de la apus - electric și de la răsărit - acustic.

Show-urile din Vamă au fost realizate cu marea în spate și cu elemente de decor pe plajă, cu mobilier vechi, o Dacia 1300, o poartă deschisă către apă sau un foc de tabără pe nisip, un simbol al vamaioților. Pe lângă concerte, Vama deschide Vama înseamnă o adevărată experiență cinematografică live, cu o scenografie și regie impecabile.

Primul show Vama, powered by Kiss FM, a început vineri, la ora 20:00 fix, pe platforma streamerse.net, cu hitul ,,Vama Veche”, în timp ce în apă - doi delfini înotau aproape de mal. 

În tot acest „scenariu” soarele a continuat să apună acompaniat de piese celebre despre mare și nu numai, de la Vama și Vama Veche. ,„Copilul care aleargă către mare”, „17 ani”, „Nu am chef azi”, „Fata în boxeri”, „Omul plajei”, „Perfect fără tine”, „Vara asta”, „Fericire”, dar și ultimul single Vama - ,,Fuli Bon Bon” au răsunat din laptopurile și telefoanele fanilor care au avut bilete la evenimentul transmis exclusiv online. Oamenii au lăsat mii de mesaje live pe platforma de streaming, dar și pe pagina de Facebook a trupei Vama, unde au postat fotografii și filmulețe cu ei urmărind emoționați și încântați spectacolul unic din Vamă, de acasă.

După aproape două ore, cântarea electrică s-a încheiat cum altfel decât cu ,,Epilog”, care a fost însoțit de o ploaie fină ce a început odată cu piesa și care l-a inspirat pe Tudor pentru un final neprevăzut, cântând din duba de emisie video.

 

Evenimentul a continuat a doua zi cu alte momente deosebite, iar răsăritul a fost marcat de un alt concert special al uneia dintre cele mai iubite trupe pop-rock din România. De data aceasta, cei peste 3.000 de fani Vama au urmărit de acasă cum răsare soarele din mare pe ritmuri acustice.

,,Undeva în Vamă”, ,,Victoria ta”, ,,18 ani”, ,,VST”, ,,Vino să visăm sub apă” au făcut parte din playlist-ul care a însuflețit dimineața de sâmbătă, 24 aprilie, pe plaja pustie. Fanii care au avut însă bilete s-au trezit de la prima oră și au urmărit online răsăritul alături de trupa preferată. Și de data aceasta oamenii au umplut internetul de mesaje emoționante, poze și filmulețe cu ei cum se uită la concert de acasă.

 

La ora acestei declarații încă sunt sub semnul celor întâmplate pe plajă. Ne-am propus, și cred că am reușit, să refacem frânturi dintr-o lume așa cum am perceput-o noi cândva - să-i zicem Vama visurilor noastre. Încă de când a apărut ideea unui concert online ne-am impus să facem altceva decât ce se făcuse până la momentul ăsta în pandemie. Mai mult decât un concert. O experiență mai aproape de cinematografie care să reclame folosirea unui laptop sau tablete. Să poți vedea pe ecran detalii pe care nu le-ai putea vedea live. Așa că am creat această lume pe plajă, în mai multe puncte, unde am cântat, ne-am jucat sau pur și simplu am existat. Iar faptul că am cântat în două momente ale zilei, apusul și răsăritul, ne-a oferit o experiență mult mai complexă din punct de vedere stare, lumină, decor, muzică.

Chiar și starea spectatorilor a fost diferită încă de la început, pentru că într-un fel te așezi să vezi un show seara și în alt fel percepi tot ce se întâmplă dimineața la ora 6, ai un alt bioritm. A fost un spectacol care de foarte multe ori ne-a surprins și pe noi, am improvizat mult, ne-am jucat în spațiul pe care l-am imaginat și am construit momente pe care nu le planificasem sau regizasem. A fost o echipă de producție numeroasă, fiecare merită menționat, dar de data asta mă voi opri la cei cu care am elaborat conceptul show-ului Irina Moscu - scenograf, Daniel Klinger - light designer, Silviu și Bogdan Mustățea (The Brothers M) filmare și regie de emisie”, a transmis Tudor Chirilă.

Concertele, filmate cu 5 camere de la sol și una din dronă, au fost înregistrate și pot fi vizionate pe platforma streamerse.net până pe 4 mai. Cei care nu bilete pot achiziționa de pe platformele streamerse.net și iabilet.ro.

Te invităm să urmărești pagina Kiss FM și www.kissfm.ro pentru a afla primul ce concerte vor mai avea loc în perioada următoare, because We Love To Party!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.