Kiss Music News

Rita Ora, îndrăgostită până peste cap de un bărbat însurat. Cine este cel care i-a furat inima?

După despărțirea de regizorul francez Romain Gavras, Rita Ora s-a îndrăgostit de un alt regizor.

Rita Ora trăiește o poveste de dragoste controversată și nu se mai ascunde. Se pare că artista s-a îndrăgostit de un regizor celebru care este puțin... însurat.

Potrivit unor surse din anturajul artistei, ea și regizorul cu 15 ani mai mare decât ea, Taika Waititi, sunt împreună de o lună. În plus, aceleași surse spun că Rita deja nu se mai ferește de prietenii ei. De altfel, ea a distribuit și pe contul său de Instagram o fotografie în care bărbatul o îmbrăţişează dar acesta are faţa acoperită.

„Sunt împreună din luna martie, dar au fost discreţi. Însă toţi prietenii ei ştiu despre relaţia lor” a declarat un apropiat.

Mai mult, cuplul a fost văzut coborând dintr-un avion privat alături de Chris Hemsworth şi soţia lui, Elsa Pataki. Totuși, cântăreața nu a declarat nimic oficial despre noua sa relație. Poate și pentru că noul ei iubit este căsătorit, din 2011, cu producătoarea Chelsea Winstanley, alături de care are și două fiice.

Fanii artistei au observat deja că se întâmplă ceva între cei doi, mai ales că anul acesta Rita a încheiat relaţia cu un alt regizor, francezul Romain Gavras. Dar cum rămâne cu mariajul regizorului? Se pare că acesta ar mai fi însurat „doar în acte” și de fapt s-a despărţit de soţia sa încă din 2018.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Rita Ora?

Dacă numele de Taika Waititi nu îți spune prea multe, află că acesta este un regizor, scenarist şi producător foarte bine cotat la Hollywood. În prezent, el pregătește noua peliculă „Thor”, în care Rita Ora speră să și joace.

De asemenea, printre celelalte producții de success ale accestuia se numără și „Jojo Rabbit”, care anul trecut i-a adus un Oscar, „Thor: Ragnarok” sau „Boy”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.