Cool Stuff

Premiile Oscar 2021: De ce oamenii consideră că gala de premiere a avut un final ciudat

Premiile Oscar au avut parte de un final... brusc!

În urma ediției de anul acesta, gala Premiilor Oscar a ajuns din nou virală pe Twitter, după ce finalul evenimentului a fost considerat a fi „extrem de ciudat”. Organizatorii evenimentului au decis ca premiul pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal” să fie acordat la finalul galei.

Multă lume se aștepta ca marele trofeu să îi fie acordat post-mortem actorului Chadwick Boseman, pentru interpretarea sa din filmul Ma Rainey's Black Bottom. Iar în aceste condiții, decernarea acestui premiu s-ar fi putut face la final, pentru ca toți cei prezenți să țină un moment de reculegere în memoria regretatului actor.

Însă, premiul a fost câștigat de Anthony Hopkins, pentru interpretarea sa din filmul „The Father”.  Dar, Hopkins nu a fost acolo pentru a-și ridica trofeul și nici nu a dorit să țină un discurs prin videocall. Așa că ceremonia s-a încheiat brusc, iar mulți fani au considerat că acest moment ar fi trebuit să îi fie dedicat lui Chadwick Boseman.

„Ce mod ciudat de a încheia ceremonia Premiilor Oscar. Probabil că regretă că nu au lăsat la urmă „Cel mai bun film”, a scris un internaut.

„Doar ce m-am trezit și tot ce pot să spun e că Oscarurile s-au încheiat ciudat. Chiar și reacțiile lor au fost dubioase”, a reacționat alt utilizator pe Twitter.

Ulterior, Anthony Hopkins a revenit cu un discurs de mulțumire, în care l-a menționat și pe Chadwick Boseman. Discursul actorului a fost publicat pe contul său de Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.