NEWS

Un polițist din București a ratat un apel de urgență pentru că era la salonul de cosmetică

Un polițist din București nu a ajuns la intervenție pentru că era la pensat.

O vorbă veche spune că „suferă baba la frumusețe”. Dar cu trecerea anilor, se pare că și bărbații au aceleași probleme. Și ce poate fi mai grav decât să nu ai timp pentru o programare la salon?

Prin asta a trecut un polițist din București care a fost găsit la pensat în timpul programului. Agentul se programase la un salon aflat pe raza altei secții, fix în timpul misiunii, relatează Digi 24.

Descoperirea a fost făcută chiar de șefii lui atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au intervenit. Cine lipsea? Bărbatul care încă nu terminase procesul de înfrumusețare.

Drama nu se termină aici! Cea care l-a dat de gol este cosmeticiana, iar jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația. Ulterior, acesta a întocmit un raport în care a explicat situația.

Incidentul a avut loc la începutul acestui an și acum s-a demarat o anchetă internă în cadrul Poliției Capitalei. Din primele informații, agentul de la secția 23 ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.