Kiss Music News

Jennifer Lopez, înapoi în brațele lui Marc Anthony?

Jennifer Lopez și-a găsit alinarea în brațele fostului soț, Marc Anthony.

După despărțirea de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez și-a căutat alinarea în brațele familiei sale. Însă, printre cei care i-au fost alături în această perioadă se află și fostul ei soț, Marc Anthony. Acesta s-a ocupat și de cei doi copii pe care îi are alături de J.Lo, mai ales în ultimele luni, cât timp artista s-a aflat în Republica Dominicană pentru filmările comediei „Shotgun Wedding”.

Jennifer e bine. Încă filmează în Republica Dominicană. Copiii au tot vizitat-o, și asta o face extrem de fericită”, a dezvăluit o sursă pentru People. „Jennifer și Marc Anthony au o relație minunată. Faptul că Marc i-a fost alături în această perioadă, a ajutat-o extrem de mult pe Jennifer”, a adăugat aceeași sursă.

Deși au divorțat în 2014, Jennifer și Marc au rămas foarte buni prieteni și fac o echipă foarte bună, atunci când vine vorba de creșterea celor doi copii pe care îi au împreună.

„Jennifer știe să își păstreze toate relațiile, mai ales cu Marc, ținând cont că e tatăl copiilor ei… Jennifer și Marc au o prietenie solidă și se susțin unul pe celălalt, indiferent că este vorba de creșterea copiilor, probleme personale sau alte aspecte legate de cariera lor. Sunt mereu acolo unul pentru celălalt”, a povestit o altă sursă pentru ET Online.

Să fie acesta oare un prim pas către o împăcare? Cu siguranță fanii celor doi artiști și-ar dori să îi vadă din nou împreună pe Jennifer Lopez și Marc Anthony, însă, lucrurile sunt puțin mai complicate. Marc are o relație încă din 2016 cu Mariana Downing, în timp ce J.Lo încă se vindecă după despărțirea de A-Rod.

Conform mai multor surse, Jennifer a decis să pună punct relației cu Alex Rodriguez, din cauza lipsei de încredere.

„A insistat asupra acestei probleme. Erau prea multe chestii nerezolvate între ei. Ea s-a simțit oribil și știa că nu îi va face deloc bine să rămână cu Alex”, a povestit o sursă pentru revista People.

Decizia a fost luată de comun acord, după ce cuplul a încercat de mai multe ori în ultimele luni să își rezolve problemele din relație. Din păcate, pandemia le-a dat peste cap cu tot planurile de nuntă, dar și viața de cuplu.

„Amândorura le-a plăcut să petreacă mai mult timp împreună ca familie, dar e dificil să păstrezi acea scânteie când te vezi zi de zi cu persoana iubită”, a povestit un apropiat de-al artistei. Deși au existat și zvonuri privind infidelitatea lui Alex Rodriguez, „J.Lo nu a acceptat să trăiască într-o continuă teamă că acest lucru s-ar putea întâmpla între ea și Alex”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.