Cool Stuff

De când așteptam asta! Au apărut primele imagini din prequel-ul „Game of Thrones”

Filmările pentru prequel-ul „House of the Dragon” au început deja.

Vești bune pentru fanii serialului „Game of Thrones”. Filmările pentru prequel-ul „House of the Dragon” au început deja, iar primele imagini au apărut între timp pe internet. În noul serial, acțiunea se petrece cu 300 de ani înainte de cele întâmplate în serialul „Game of Thrones”.

În imaginile surprinse de paparazzi, avem ocazia de a-l vedea pe actorul Matt Smith, care îl interpretează pe Prințul Daemon Targaryen. Pentru noul personaj, actorul a fost nevoit să poarte o perucă cu părul lung și blond, iar look-ul său ne aduce aminte de un alt personaj celebru - Viserys Targaryen, din „Game of Thrones”.

Filmările au loc pe plaja Holywell din Cornwall, iar alături de Matt Smith, avem ocazia de a o vedea și pe actrița Emma D'Arcy, care o interpretează pe Rhaenyra Targaryen. La rândul ei, Emma poartă în serial o perucă blondă, asemănătoare cu cea purtată de Emilia Clarke în „Urzeala Tronurilor”.

Imaginile au fost realizate la începutul acestei săptămâni, așa că acesta este primul semn că filmările au fost deja demarate. Conform surselor, filmările vor avea loc și la castelul medieval St Michael's Mount din Cornwall, care are o vedere superbă la Marea Nordului.

Serialul va prezenta războiul pentru tron, dintre Rhaenyra și Aegon II, strămoșii lui Daenerys Targaryen. Momentan, cei de la HBO au ales-o pe Emma D'Arcy pentru rolul Rhaenyrei Targaryen, însă, casting-urile continuă pentru rolul lui Aegon II. 

Serialul ar trebui să aibă premiera pe HBO, în primăvara lui 2022.

FOTO: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.