Cool Stuff

Prințul William și Kate Middleton aniversează 10 ani de căsnicie cu o fotografie de colecție!

Prințul William și Kate Middleton aniversează 10 ani de când și-au unit în mod oficial destinele.

Prințul William și Kate Middleton aniversează 10 ani de când și-au unit în mod oficial destinele în fața arhiepiscopului de Canterbury și a lumii întregi, pe 29 aprilie 2011. Cei doi s-au căsătorit la catedrala Westminster din Londra, după o relație de durată.

Fiind vorba de o ocazie atât de specială, Ducii de Cambridge au dorit să marcheze acest moment cu două fotografii de colecție, în care sunt extrem de romantici. Fotografiile au fost făcute la Kensington Palace, de către fotograful Chris Floyd.

De la căsătoria din 2011, Ducii de Cambridge au sărbătorit venirea pe lume a trei copii, Prințul George, în vârstă de șapte ani, Prințesa Charlotte, care va împlini duminică, pe 2 mai, șase ani, și Prințul Louis, care a aniversat recent trei ani, la doar câteva zile după ce străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a, a aniversat 95 de ani.

Kate și William se cunosc încă din copilărie, când Ducele de Cambridge avea doar 9 ani și a participat la un meci de hochei la școala la care studia Kate, însă au început să se vadă frecvent în 2001, urmând cursurile aceleiași școli.

După doi ani ca prieteni, aceștia au devenit un cuplu, iar biograful Andrew Morton susține în volumul publicat despre aceștia că, la debutul relației lor, în 2003, Prințul William „a tratat-o pe Kate ca pe o persoană care îl slujește”. Chiar aceste lucruri le-au adus probleme în relație, deși au trecut peste ele, astfel încât acum aniversează 10 ani de mariaj, alături de cei trei copii ai lor. „Wiliam putea fi o prezență dificilă în anumite momente, iar Kate se simțea neapreciată – era tratată mai mult ca o persoană care îl slujește decât ca o iubită”, mai scria Morton.

Logodna a avut loc pe 20 octombrie 2010, când William și Kate se aflau în vacanță în Kenya și când Prințul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, i-a oferit alesei sale inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana, celebrul inel de aur alb cu un safir mare, oval, înconjurat de 14 diamante.

Pe 29 aprilie 2021, William și Kate aniversează 10 ani de la momentul în care au spus da, într-un eveniment emoționant și de-a dreptul impresionant din punctul de vedere al desfășurării de forțe și care a fost urmărit de 2,4 miliarde de persoane. Nunta lor de vis, care a culminat, conform obiceiului, cu o plimbare cu caleașca către palatul Buckingham, în ovațiile mulțimii entuziasmate, și cu tradiționala ieșire la balconul palatului, a rămas una dintre cele mai spectaculoase nunți regale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.