Kiss Music News

Cinci piese numai bune de ascultat de 1 Mai

Ești pregătit de 1 Mai? Noi avem gata soundtrack-ul!

În perioada regimului comunist, 1 Mai era mai degrabă o sărbătoare de partid. Cu manifestări și grătare, vreme de un secol a fost ziua muncitorilor, până în zilele noastre, când de 1 mai începe sezonul estival. În urmă cu 30 ani, muncitorii primeau liber de 1 mai, însă erau nevoiți să participe la manifestări. Însă acum, 1 Mai a devenit mai degrabă ziua în care se dă startul sezonului estival.

Așa că ne-am gândit să te pregătim pentru 1 Mai cu cinci piese cool, care să îți vor stârni cu siguranță amintiri. Fie că alegi să petreci 1 Mai în Vama Veche, în Mamaia sau în Costinești, sau la iarbă verde, avem pentru tine pregătite cinci piese memorabile!

Vama Veche - Vama Veche

Există vreun 1 Mai fără Vama Veche? Fără petreceri pe plajă, fără foc de tabără, fără miros de aer sărat și valuri înspumate? Știm că îți este dor de cântările la chitară, de pe plajă, și  de răsăriturile din Vama Veche, așa că ți-am pregătit o piesă care sigur îți va stârni amintiri.

 

Unu' vs. George Nicolescu - Cântec pentru sănătea ierbii

Dacă ieși la grătare de 1 Mai, nu uita că mai avem nevoie și de iarbă! Așa că îți recomandăm să nu poluezi pădurile cu deșeuri, și să strângi totul după ce ai terminat de mâncat.

Șuie Paparade - Pentru inimi

Sigur te-ai distrat măcar la o petrecere de 1 Mai pe ritmurile acestei piese nemuritoare.

Andre - Lasă-mă papa la mare

Toată lumea vrea papa la mare de 1 Mai. Să sperăm că vom avea parte și de distracție și soare.

 Hi-Q - Gașca mea

Nu există petrecere fără „Gașca mea”. Așa că sună-ți acum gașca și vezi ce planuri are de 1 Mai!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.