Kiss Music News

Cum e acasă la Miley Cyrus. Fotografii de colecție din vila artistei!

Uite cum și-a amenajat Miley Cyrus vila de lux!

De aproape un an, Miley Cyrus locuiește într-o vilă din Sudul Californiei, pe care a amenajat-o cu ajutorul mamei sale, Tish Cyrus. Proprietatatea se întinde pe o suprafață imensă, iar vila este dotată cu șase dormitoare și șapte băi.

Primul lucru la care mă uit în casa cuiva este design-ul. Vreau să știu cine locuiește acolo, ce personalitate are, ce îi place să facă și cum este acea persoană de fapt. O cunosc pe Miley atât de bine și suntem atât de apropiate, așa că mi-a fost ușor să îi amenajez casa”, a povestit Tish Cyrus pentru Architectural Digest.

Petrec mult timp pe acest scaun, unde mă relaxez alături de câinii mei. Unii oameni îi spun scaunul – păun”, a povestit Miley, despre fotoliul din living room.

Îmi place că tot spațiul este deschis, îmi place să îmi văd prietenii când gătesc în bucătărie, când se uită la TV sau când stau la bar, când cineva vrea să cânte la pian, simt că suntem cu toții împreună, chiar dacă nu stăm exact în același spațiu”, a continuat artista.

Această zonă a casei este decorată cu o mulțime de lucruri pe care Miley le adoră – sculpturile lui Dan Lam, o pictură semnată de Takashi Murakami și o masă creată de Gulla Jonsdottir.

„Pentru casa lui Miley am simțit că totul trebuie să fie rock and roll. E foarte multă culoare. (…) Miley, Mat și cu mine am făcut o echipă excelentă, pentru că mereu ne dorim mai mult și mai mult”, a povestit mama artistei.

Mama crede că nimic nu este permanent și că nu există lucru care nu poate fi schimbat. Oamenii fac alegeri importante în viața lor, dar uneori, pariurile pe care le punem nu funcționează așa cum ne dorim, iar uneori îți aduc noroc, alteori nu. E un risc pe care mama și-l asumă, și pe care și eu mi-l asum – să ne trăim viețile, iar acest lucru se reflectă și în amenajarea casei mele”, a spus Miley.

Pe unul dintre pereții din baie se află o replică după o pictură celebră semnată de Henri Matisse, „Blue Nude III”. Casa lui Miley îți transmite un sentiment de calm, de liniște, spiritualitate și regăsire.

Un tapet cu chipul tigrului Gucci se află într-o altă baie, iar Miley a fost cea care a insistat asupra acestui element. „Miley mi-a spus că vrea să ai parte de o experiență aparte, atunci când intri în această baie”. Design-ul a fost completat cu un robinet auriu, din anii 70, și cu o oglindă Murano, care acoperă jumătate de perete.

„Am vrut să amenajăm zona de afară într-un mod special, astfel încât să te simți ca la un hotel chic”, a povestit Tish. Și din câte se pare, acest lucru le-a reușit. Piscina pare o adevărată oază de liniște, iar acest loc o inspiră cu siguranță pe Miley.

„Cea mai mare importantă calitate a mamei mele este aceea că mă înțelege și nu îmi judecă alegerile. Orice mi-aș dori, ea ar crea, chiar dacă nu e stilul ei. Ea adoră să creeze lucruri pentru copiii ei – eu nu sunt singura care i-a cerut ajutorul ca designer de interior, toți cinci am apelat la ea”, a povestit Miley.

FOTO: Architectural Digest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.