Kiss Music News

Îți mai aduci aminte de trupa Akcent? Cu ce se ocupă acum foștii membri ai grupului!

Uite cu ce se ocupă acum foștii membri ai trupei Akcent!

La începutul anilor 2000, băieții de la Akcent cucereau topurile muzicale lansând hit după hit. „Buchet de trandafiri”, „Ți-am promis” și „Dragoste de închiriat” se auzeau la toate posturile de radio, iar băieții de la Akcent aveau zeci de fane, care veneau la fiecare concert din țară.

Succesul lor a continuat ca trupă, până în 2013, atunci când Adrian Sînă a rămas singurul membru care a dus proiectul Akcent mai departe. De atunci au trecut ani buni, iar în toată această perioadă, cei patru membri au pornit pe căi separate, clădindu-și cariere în alte domenii.

Sorin Brotnei

După ce a plecat din trupa Akcent, Sorin Brotnei și-a continuat cariera muzicală alături de Mihai Gruia, sub forma unui nou proiect – TWO. Însă, solistul s-a orientat și către mediul de business și și-a deschis o clinică pentru transplant de păr. De asemenea, Sorin se laudă cu o familie model, fiind căsătorit de câțiva ani cu o frumoasă brunetă, alături de care are o fetiță superbă, pe nume Ivana.

Marius Nedelcu

Marius Nedelcu a fost primul membru care a părăsit trupa Akcent. Acesta s-a lansat solo, dar de la un timp se ocupă doar de cariera lui de instructor de fitness și de manager al unui lanț de săli de sport. Marius se află acum în Londra, însă Adrian Sînă a declarat că și-ar dori să reia legătura cu Marius, pentru a înregistra câteva piese împreună.

Mihai Gruia

După destrămarea trupei Akcent, Mihai Gruia a trecut și printr-un divorț. După o căsnicie de zece ani, solistul a divorțat de soția sa, Laura, alături de care avea două fetițe. Pe plan muzical, artistul a continuat să facă echipă cu Sorin Brotnei, cântând împreună în proiectul TWO. De asemenea, Mihai a pus și bazele casei de discuri Mango Records.

Adrian Sînă

Adrian Sînă și-a continuat cariera muzicală cu numele de Akcent, și a lansat hituri pe bandă rulantă în ultimii ani, dar și artiști noi, printre care Lidia Buble, trupa Maxim, Sandra N sau Reea. Recent, artistul a colaborat cu Xonia pentru piesa „You Dont Know My Love”, care se bucură de mare succes.

Pe plan personal, Adrian Sînă se poate declara un bărbat împlinit. Acesta este tatăl a patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah, în timp ce soția sa, Anca Serea, mai are doi, David și Sarah, din prima căsnicie. Cuplul nu spune „Nu” unui al șaptelea copil, așadar nu este exclus acest lucru în viitor.

FOTO: Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.