Kiss Music News

Fotografiile cu care Billie Eilish a scris istorie. Uite prin ce schimbare radicală a trecut artista!

Billie Eilish a reușit să dea internetul peste cap cu noua ei ședință foto pentru ediția britanică a revistei Vogue.

Billie Eilish a reușit să dea internetul peste cap cu noua ei ședință foto pentru ediția britanică a revistei Vogue. Tânăra artistă a renunțat la hainele largi și la sneakerși și a îmbrăcat un corset provocator, care i-a pus în evidență formele. Cu un look pin-up, Billie Eilish a scris istorie, deoarece fotografiile sale s-au viralizat în doar câteva minute. Iar una dintre imagini a strâns 1 milion de like-uri în doar șase minute!

Pentru ședința foto, Billie Eilish a purtat diferite modele de lenjerie intimă, create de brand-uri celebre, precum Gucci, Alexander McQueen, Valentino și Burberry. Iar pentru artistă, această apariție a fost o premieră. Într-o serie de interviuri mai vechi, cântăreața a povestit că a fost „nesigură” pe ea și că modul în care arăta a fost „motivul principal care a făcut-o să fie depresivă, în copilărie”.

În interviul acordat revistei Vogue, Billie Eilish a dezvăluit că toată lumea se așteaptă ca fetele să se maturizeze prea devreme. „E un lucru nebun. Când vine vorba de femeile tinere, toată lumea se așteaptă că noi să știm totul, să fim precum o mamă, deși avem 15 ani”.

De asemenea, prin versurile noii sale piese, „Your Power”, Billie vorbește deschis despre abuzurile care se petrec în rândul tinerelor. „E o scrisoare deschisă către cei care profită – către bărbați”. În piesă, artista se adresează unei persoane care a abuzat un minor.

Aș vrea ca oamenii să mă asculte. Nu să se chinuie să afle despre cine vorbesc, pentru că nu despre asta este vorba. Nu e vorba de o singură persoană. Și probabil veți crede că spun asta doar pentru că activez în industria muzicală. Dar, nu. Asta se petrece peste tot”, a subliniat artista.

După apariția noilor fotografii cu Billie Eilish, o parte din fani au considerat-o ipocrită, deoarece aceasta a susținut întotdeauna că alege să poarte haine largi pentru a nu le oferi satisfacția oamenilor de a vorbi despre trupul ei.

Însă, artista se aștepta la o asemenea reacție și a venit cu un răspuns pe măsură: „Nu mă desconsiderați, doar pentru că sunteți excitați din cauza mea”. De asemenea, cântăreața a vorbit și despre noul ei stil: „Este important să porți ceva în care să te simți bine. Dacă vrei să te operezi, du-te și operează-te. Dacă vrei să porți o rochie, despre care oamenii cred că nu te avantajează, la naiba, dacă tu crezi că îți stă bine, atunci îți stă bine”, a mai declarat Billie Eilish.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.