Cool Stuff

OMG! Au apărut primele imagini din sezonul 2 al serialului „Emily in Paris”

Câte ținute stylish are Lily Collins în noul sezon din „Emily in Paris”!

Vești bune pentru fanii serialului Emily in Paris. Actorii au început deja filmările pentru cel de-al doilea sezon, iar paparazzi au surprins-o pe Lily Collins în acțiune. Actrița a fost fotografiată în Villefranche-sur-Mer, în diferite ținute extravagante, așa că în noul sezon vom admira din nou o mulțime de outfituri stylish.

În imaginile surprinse o vedem pe Lily putând un costum de baie colorat, pălării excentrice, dar și un trench și ochelari de soare în stilul anilor 60. Cu siguranță fanele serialului și-ar dori garderoba lui Emily, așa că iată cum arată cele mai stylish ținute din noul sezon.

Pe platourile de filmare a fost surprinsă și Mindy Chen, actrița care o interpretează în serial pe Ashley Park, prietena cea mai bună a lui Emily.

Primul sezon al serialului a fost nominalizat la mai multe categorii în cadrul galei Globurilor de Aur, însă, în ciuda acestei reușite, multă lume a criticat show-ul, considerându-l plin de „clișee”.

Între timp, actorii au confirmat că filmările noului sezon au început lunea aceasta, așa că abia așteptăm ca producția să revină pe Netflix cu noi aventuri!

La finalul primului sezon, Emily a reușit să își impresioneze echipa cu ideile sale, salvând prezentarea de modă a celebrul designer Pierre Cadault. Însă, în ciuda succesului profesional, Emily s-a trezit prinsă într-un triunghi amoros, fiind îndrăgostită de iubitul prietenei sale, Gabriel. Oare ce se va întâmpla cu cei trei în noul sezon?

FOTO: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.