Cool Stuff

Vești bune pentru fanele „The Vampire Diaries”. Paul Wesley este în București!

Paul Wesley s-a întors la București!

Celebrul actor Paul Wesley, cunoscut pentru serialul „The Vampire Diaries”, s-a îndrăgostit de România. După ce a venit în 2019, la București, pentru East European Comic Con, actorul a prins drag de țara noastră. Și din câte se pare, Paul s-a întors la București. Cel puțin asta reiese din postarea pe care a făcut-o pe InstaStory, luni.

În filmarea realizată de actor, se poate vedea foarte bine Arcul de Triumf din București, așa că acum ne întrebăm... care e scopul vizitei? Actorul nu a oferit alte detalii, așa că este posibil ca Paul Wesley să fi venit în vacanță sau pentru a filma un proiect secret. 

În perioada 2018-2020, actorul a jucat în serialul „Tell Me a Story”, însă producția a fost anulată după două sezoane. Așa că abia așteptăm să aflăm ce va face Paul Wesley la București!

În ultima perioadă, Paul Wesley s-a concentrat mai mult asupra afacerilor, colaborând cu fostul său coleg, Ian Somerhalder. Cei doi frați Salvatore s-au gândit să se asocieze într-un business, pornit din pasiunea lor comună pentru whisky. Cei doi prieteni au acordat un interviu recent revistei People, unde au dezvăluit cum le-a venit ideea de a începe o afacere împreună.

De 10 ani tot lucrăm la asta. Sufletul nostru e în acele sticle”, a spus Ian Somerhalder, despre whisky-ul Brother's Bond, care va fi disponibil în magazinele americane, de la 1 mai.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.