Kiss Music News

Încă o mămică în industria muzicală. Ellie Goulding a născut!

Cântăreața britanică Ellie Goulding a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 34 de ani.

Cântăreața britanică Ellie Goulding a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 34 de ani. Însă, sexul copilului nu a fost dezvăluit nici acum, spre dezamăgirea fanilor.

Cel care a dezvăluit marea veste este nimeni altul decât Caspar Jopling, soțul artistei. El a publicat, pe Instagram, o imagine în care apar niște flori cu mesajul:

Atât mama cât și bebelușul sunt bine și fericiți Vă rugăm, în perioada care urmează să ne respectați intimitatea, pentru că avem nevoie unul de altul în aceste momente fericite, a scris Caspar.

Artista și-a ținut sarcina ascunsă timp de aproape opt luni. Cântăreața și-a dorit să mențină discreția în ceea ce privește sarcina sa, dezvăluind că totul a fost o adevărată provocare pentru ea.

Asemenea stări de greață și oboseală nu am mai experimentat niciodată”, a spus. „Am impresia că este deja tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare. Nu e doar lapte și miere. Nu e doar strălucirea. Nu spun că fiecare secundă a fost dificilă. Dar n-a fost mereu ușor. Am un nou respect pentru femeile care au copii.

Ellie Goulding și soțul ei, în vârstă de 29 de ani, de profesie dealer de artă, s-au căsătorit în august 2019, în Anglia. Cântăreața a purtat la ceremonie o rochie personalizată în stil victorian, creată de brandul Chloe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.