Kiss Music News

Selena Gomez și Drake împreună?! Ce ne pregătesc cei doi!

Selena Gomez și Drake fac echipă pe plaourile de filmare.

Se pare că în ultima perioadă Selenei Gomez îi merge foarte bine și chiar își duce cariera de actriță la următorul nivel. După ce a lansat o nouă piesă și a trecut printr-o schimbare de look radicală, acum este implicată în mai multe proiecte cinematografice, inclusiv în viitorul film de groază „Spiral”.

Pentru acest film, vedeta se va reuni cu regizorul Petra Collins, alături de care a mai lucrat în 2017 pentru videoclipul piesei „Fetish”. Cu noua producție, Collins își face debutul în regie, în colaborare cu nimeni altul decât Drake. Artistul se va alătura proiectului ca producător executiv prin compania sa, Forest Hill Entertainment.

Povestea se va concentra în jurul obsesiei oamenilor față de social media și se pare că Selena va juca rolul "unui fost influencer a cărui dependență de social media îi face corpul să se destrame literalmente”.

Acesta nu este singurul proiect în care Selena Gomez este implicată, iar în ultima perioada a fost extrem de ocupată. În prezent, ea lucrează la cel de-al treilea sezon al emisiunii sale de gătit, difuzată pe HBO Max, „Selena + Chef” și tocmai a terminat filmările pentru producția Hulu, „Only Murders in the Building”.

Mai mult, aceasta va apărea în drama biografică „Shadow of the Mountain”, care spune povestea alpinistei peruviane Silvia Vasquez-Lavado și se va întoarce pentru al patrulea film din seria „Hotel Transilvania”.

Totuși, implicarea artistei în aceste proiecte nu este o surpriză, întrucât ea a mărturisit în timpul unui interviu recent că va lua o pauză de la muzică pentru a se concentra asupra carierei sale de actriță.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.